Klinik Nova

Negle-opbygning - rekonstruktion

Indledningsvis, skal det pointeres at denne behandling ikke er en mirakelkur, og at resultatet har nogle begrænsninger, se * men …

Har du en eller flere “grimme negle”? Det kan være på grund af neglesvamp, eller at du har stødt neglen og den er sort / blå under neden, eller at der er knækket et stykke af neglen, eller .. typisk “fodbold-negl”.

I så fald er det faktisk muligt, helt smertefrit og på en overbevisende måde, at få den til at se flot ud igen.

Det er rimeligt hurtigt at få lavet, og koster ikke mere end en almindelig fodbehandling .. for to negle. Se i øvrigt prisliste.

Vi benytter en ny teknik, hvor vi fjerner det døde / ødelagte negl og fylder op med en speciel masse af flere lag og nuancer. Først lægges et gennemsigtig lag. Dette lag hærdes så ved uv lys. Dette tager 3 min.
Dernæst slibes laget, og et nyt lag med hudtoning lægges på, og hærdes. Hele processen tager ca 20 min. pr negl:

Den kunstige negl er herefter stort set i samme look og konsistens som en rigtig negl.

Du, og din omgangskreds vil ikke kunne se forskel på din nye kunstige negl, og en ægte negl.

I modsætning til f.eks en kunstig tand, gro der jo hele tiden ny negl ud. En fodnegl gror godt 1 mm om måneden. Derfor skubbes den kunstige negle lige så langsom frem, og skal “vedligeholdes” – næsten om en alm negl,

Den kunstige negl sidder helt fast, og skal blot slibes i spidsen efterhånden som den nye, forhåbentlig friske og fine negl, gror ud igen og skubber den kunstige negl frem.
Dette skal gøres ca. hver 4 uge., og tager ca. 15 min. for “refresh”. Kan gøres i forb. med alm fodbehandling.

Selve “kreationen” af den kunstige negl tager ca. 20 min pr. negl.

Neglen “gror” langsom ud sammen med at ny negle dannes og skubber den kunstige negl frem. Dette betyder at den kunstige negle skal slibes / klippes som en alm negl, efterhånden som den skubbes frem af den originale negl.
Dette vedligehold gøres typisk sammen med almindelig fod / neglebehandling. Går du f.eks. hver 6. uge (Den anbefalede sekvens for almindelig neglebehandling), kan den kunstige negl løbende holdes ved lige.
Vedligehold / løbende genopbygning, koster sammen med alm neglebehandling 65 kr. pr negl.

  • * Behandlingen anbefales som et “projekt” der kan anvendes ved særlige lejligheder, en sommer / sandal – periode, en ferie, en fest eller lignende. Den relativ hyppige vedligeholdelse gør at det ikke bliver en mirakelkur der for evigt eliminerer “træls udseende negle”. 
  • Visse negle, specielt negle der har været udsat for traume / slag m.m. er, i modsætning til svampenegle,  meget hårde i konsistens, og her kan det være svært at få den kunstige neglemasse til at fæstne ordentligt.

Priser

To negle før og efter