Klinik Nova

Gavekort bestilling

Du kan bestille gavekort - HVER DAG.

Du kan bestille, og selv printe et “foreløbig gavekort ud. Så længe du har bestilt og betalt med mobilpay gælder gavekortet.

Vi bestræber os på at sende det egentlige gavekorts-nummerbevis inden for få dage ..  Men selv om du ikke modtager et nummer straks, kan du som sagt selv printe ud her fra hjemmesiden.

Udfyld nedestående formular til gavekort. Når du har bestilt, bedes du betale det bestilte beløb til mobilpay 181172 inden for 24 timer.
Du vil dernæst, inden for 24 timer*, modtage gavekort og information. 
Gavekort til Wellness er altid prislåst 3 måneder frem, så de gælder til den specifikke pakke du har købt i dag, også selv om prisen eventuelt skulle være steget i mellemtiden.
Gavekortet gælder i øvrigt naturligvis med pålydende værdi i 3 år.

*OBS: Gavekort bestilt i weekenden og på helligdage, ekspederes først kommende arbejdsdag. Skal du bruge gavekortet til gave nu og her, kan du udprinte “gavekort” info herunder og give som gave. Gavekortet kan dog IKKE benyttes uden det rigtige gavekort. (Som du, hvis du har betalt med mobilepay, modtager inden for få dage, når det er lavet)

Bestil Gavekort til Klinik Nova
Ved betaling.. Angiv dit (betalers) navn og mobil nummer under "Tilføj kommentar" i Mobilepay
Klik af hvis gavekortet skal bruges til Wellness, og vi lige nu har tilbud på Wellness. Så låses prisen fast i tre måneder fra bestillingsdato. Det vil sige, at der ikke skal betales yderligere hvis Wellnessprisen i mellemtiden er steget. Efter de tre måneder, betales eventuel difference i klinikken på behandlingsdagen.